Ads 468x60px

понедељак, 17. децембар 2012.

ИГРАЧ СЕДМИЦЕ

Децембар: Друга седмица

Настављамо са избором за играча седмице. Једина разлика је што ће анкета овога пута бити постављена на нашој страници (овој страници). Фаце нам није баш помогао у прошлоседмичној анкети, можда зато што ми нисмо довољне фаце. Приједлози су сљедећи, а Ви одлучујете.


Паоло Гереро


Коринтијансу донио титулу клупског свјетског првака. У полуфиналу постигао један гол, а у финалу против Челзија још један. Таман кад смо заборавили за овог Перуанца, он нас је подсјетио да још није заборавио да даје голове.


Оскар Кардозо


Уништио противнике. Против великог, градског ривала Спортинга постигао два гола у прошли понедјељак, а за викенд разбио Маритимо са још три гола. Оскарова седмица за Оскара. Ако не за Оскара онда је довољно да се нађе у ужем избору Живог зида.


Лео Меси


Ако сваке седмице не буде у ужем избору за нашег играча седмице то ће бити чудо. И када би хтјели да га изоставимо са листе, он нам то не дозвољава. Зна мајстор играти лопте, па то ти је.  Поново је разбио противнике, овога пута жртва Атлетико Мадрид. Није хтио да претјерује, те је дао "само" два гола. 


Златан Ибрахимовић


Златан је Златан за ПСЖ. Катарска нафта га купила, а он им враћа головима. Ко зна како би изгледао Катар Сен Жермен без Златана. Против Валенсијена постигао хет-трик (или ти три гола), а у дербију против Лиона асистирао за побједу. 


Кристијан Бентеке


Уништио Ливерпул. Можемо комотно рећи Ливерпул - Бентеке 1:3. Запуцао два гола, ма шта гола, голчине на Енфилду и приде асистирао код другог поготка. Белгија је у фудбалској моди, очигледно. Добро сад, нећемо тражити длаке у (на) јајету, знам, знам, рођен је у Конгу, али се као Белгијанац представља. Ми то поштујемо (морамо).

Ово су били приједлози за новог играча седмице Живог зида. За разлику од прошле седмице када сте могли гласати на нашој ФБ групи (http://www.facebook.com/groups/zivizid/), овога пута смо одлучили да анкета буде на нашем блогу. Постављена је на самом врху блога, у десном углу (надамо се да је видљива). Анкета ће трајати седам дана тј. до сљедећег понедјељка. Ко је био најбољи, избор је Ваш.

0 коментара: