Ads 468x60px

понедељак, 24. децембар 2012.

ИГРАЧ СЕДМИЦЕ

Децембар: Трећа седмица

Миц по миц (а не играмо мице), стигосмо и до наше треће анкете за играча седмице. Анкета остаје на нашем блогу, са разликом што су овога пута други играчи ту (нормално, па неће бити први). Ко нас је ове седмице одушевио својим лопташким способностима? Ко је најбоље (мал)третирао лопту и противнике? Исто одстојање, а мета другачија. Ми предлажемо, Ви бирате. 


Санти Казорла


Санти хладан као санта леда, разбио јадни Ридинг. У црвено-бијелом као Санта (Дјед Мразњави) донио навијачима Арсенала на поклон прегршт голова и асистениција (сад се и то у фудбалу прати, још мало ће се мјерити скокови по мечу, километре већ имамо). Санти је уништио Ридинг и то још кад је седмица била млада (у понедјељак). Голови 3X, и те фамозне асистенције 1X. Коначан производ (резултат множења) = уништен Ридинг, весели Арсенал. 


Бранислав Ивановић


Коначно. На нашој листи и нашег листа гора (Бане никако не може бити мали листић, он је гора, а онда смо ми лист, аууу филозофијо, аналогијо, напусти ме). Ово је дефинитивно била Банетова седмица. Против Лидса у Капитал Ван Купу постигао гол за преокрет Челзија, а у недјељу додао још један гол у демолирању Астон Виле. Јадна Вила, а још је и женског рода. Баш је на... дрљала. Послије Душана дошао Бане Силни. Довољно је силан да побиједи у нашој анкети? Видјећемо.


Ламин Дијара


Сјећате се овог момчића? Ко погоди, погодио је. Награда: погодак. А да, изнад слике већ пише ко је. Брат Дијара и то Ламин. Не, није шала, ни слана, ни неслана. Некада ударна игла Партизана, а сада игра у Турској у Анталији (ово спору је стандард код Турака, стално се нешто споре). Дијара је ове седмице био сенегалски освајач у Турској (замијенио Мехмеда). У Купу дао два гола, и у првенству још два. Математика каже своје: четири гола у два меча. Видите, нисам се шалио. Кад се Ламин не шали у Турској, зашто би ја?


Стивен Џерард


Стиви Џи као некада. Ливерпул као некада."Никада нећеш бити сам" (неслободан превод) као увијек. Савршена партија великог мајстора. Наштимао два гола (или ти га асистирао Шкртелу и Даунингу), а онда одлучио да и он забије један. Још оваквог Џерарда, још оваквих игара и ево "Црвених" поново у врху енглеског фудбала. Боље нека пожуре, Ђаволи побјегоше.


Роке Санта Круз


Још један Санта на листи, овога пута Роке Круз. Роке рокнуо "Краљеве". Уручио не баш пријатан поклон тати Жозеу и његовим мјезимцима. Поклонио им два гола и послао их кући плачући (у Мадрид), а ови у Малаги остали пјевајући. 

Петорица изабраних су ту. На Вама је да одлучите ко је био најбољи протекле седмице. Били једном једне седмице Шпанац, Србин, Сенегалац, Енглез и Парагвајац... Није виц него избор за играча седмице Живог зида. Избор је Ваш, дајте свој глас ((не)политички слоган Живог зида).

1 коментара:

Анониман је рекао...

Sjajan izbor !!! Samo tako nastavite !!! pozz