Ads 468x60px

понедељак, 10. децембар 2012.

ИГРАЧ СЕДМИЦЕ

Децембар: Прва седмица

Послије краћег размишљања одлучили смо да убацимо још једну рубрику у овај наш "Живи зид". Наиме, од сада надаље и у будуће сваког понедјељка бираћемо играча седмице. Гласање за играча седмице биће постављено на нашој Фејсбук страници гдје ће сви живозидци моћи да дају свој суд. Анкета ће увијек бити постављена понедјељком, а гласање ће трајати до сљедећег понедјељка када ћемо поново бирати играча седмице. Ово објашњавање нам и не иде баш добро, зато би било најбоље да кренемо одмах. Схватићемо све већ до идућег понедјељка, надамо се. Ово је листа најбољих играча протекле седмице. 


Фернандо Торес


Невјероватно али Торес је заслужио да буде на овој листи. Ове седмице постигао је четири гола на два меча. Два против Нордсјеленда у Лиги шампиона и још два у суботу против Сандрленда. Довољно да се нађе у ужем избору за играча седмице Живог зида.


Лионел Меси


Колико је изненађење Торес на овој листи толико је очекивано што је Меси на њој. Против Бетиса постигао два поготка и тако ушао у историју фудбала. То је Месију био 86-ти гол у једној години што је нови рекорд. Хоће ли бити икада оборен? Тешко.


Радамел Фалкао


Шта ради овај Фалкао. Пет пута шутирао и дао пет комада. Треба ли објашњавати откуд он на овој листи.


Тим Матавж


Откуд сад па Словенац у избору за играча седмице. Једноставно у Лиги Европе постигао 3 комада и против Твентеа још један. Четири у двије утакмице. Мало ли је?


Франческо Тоти


Стара кука није заборавила да игра фудбал. У суботу сам побиједио Фиорентину. Два гола и једна асистенција. Принц Рима поново у седлу.


На нашој Фејсбук страници можете гласати за једног од набројаних фудбалера. Гласање је дакле отворено до сљедећег понедјељка када ћемо објавити ко је  играч седмице у избору Живог зида. Гласати можете на овој страници http://www.facebook.com/groups/558143970866267/

0 коментара: