Ads 468x60px

недеља, 18. новембар 2012.

ФУДБАЛСКО (Д)ОГОВАРАЊЕ

ТРАЧАРЕЊЕ



Послије фудбалског (д)оговарања ми у "Живом Зиду" одлучисмо да фудбалски и оговарамо. Шта да радимо. Волимо да трачамо. Већ годинама ми нескривено фудбалски трачамо, оговарамо и уживамо у томе. Најбољи период за фудбалско трачање је разумије се након завршетка сезоне (Јун, Јул) и пред крај полусезоне (Децембар, Јануар) али зашто не трачати увијек. Овај би могао тамо, а онај овамо, ови траже овог, а они оног, овај би желио тамо а други овамо (уф, како је ово занимљиво) и тако у недоглед. Сви који смо у "Живом Зиду" (и који то још нису) ћемо тако слатко и јавно да оговарамо а почињемо данас. Да да јавно, па нисмо ваљда лицимури да то радимо тајно. Фудбалска трач партија креће...

Челзи је фаворит да у своје редове доведе Радомира и то Фалкаа (чудно ово нешто два аа). Наводно се Плави Манчестер повукао из трке за татом данашњих голгетера. Колумбијски тигар постаје плав. Тигар длаку мијења али голове не заборавља да даје никад.

Несташни Марио (само је један супер Марио, са Грипа  Анчић) Балотели ће већ у Јануару изгледа промијенити боју, не коже него дреса. Заинтересованост показао Абу (Даби) Париз.

Војислав Шешељ фудбалских тренера тата Алекс жели да Њемци постану Ђаволи, Ларс Бендер из Леверкузена и Матс Хумелс из Борусије Дортмунд.

Ливерпул наставља да се интересује за јако позната имена свјетског фудбала. Овога пута на радару "Црвених" је Вилфред Бони (исувише, превише познат) нападач холандског Витесеа. Ове сезоне Бони је стрпао већ 12 комада. Да ли је Холандија Енглеска? Није.

А на чизми такође занимљиво. Јувентус планира да ојача напад. Највише су загризли за Ливерпуловог Суареза и кинеског Дидијеа Дрогбу.

Волкот опет инсистира да жели да игра на позицији нападача у Арсеналу. Ако му Венгер дозволи највјероватније ће продужити уговор са "Топницима".

На суботњем дербију између "Топника" и "Пјеваца" на трибинама заједно сједили Тијери Анри и Јуда (Сол Кембел). Не, није ово повратак блудног сина. Док се Анри смјешкао Кембел је био видно незадовољан и тиме доказао да је остао ороз.

Наводно познати репер (нама није) Снуп Дог планира да купи акције фудбалског клуба Селтик. Његова жеља је да Дејвид Бекам постане "Католик".

Кристијано Роналдо опет несрећан. У изјави за енглеске медије рекао да му недостаје тата Алекс. На то Фергусон одговорио да је просто немогуће поново купити  Роналда.

Сјећате се Лотара Матеуса. Е тај Матеус изгледа жели да носи сукњицу јер хоће да постане нови селектор репрезентације Шкотске. Главни кандидати уз њега су Овен Којл и Гордон Страхан.

Игор (не)Штимац се жали на новинаре. Каже да је његова изјава о генералима погрешно пренесена. Ко му вјерује? 

Генерали су баш хит. Манџукић се заборавио мисли да је поново 1941 па је мало салутирао онако из шале (када је постигао гол за Бајерн против Нирнберга). Сироти Шаћири му се придружио. Стара љубав заборава нема. НДХ-азија поново јаше.


Ово је било прво издање фудбалског (д)оговарања у "Живом Зиду". Ми смо уживали, а ви? Ако волите да трачате слободно подијелите понеки трач и са нама. Коментаришимо, оговарајмо, трачајмо заједно. Ако вам се свиђа ово наше фудбалско (д)оговарање јавите да наставимо да трачамо, а ако вам се не свиђа ми ипак настављамо док се боје не растопе. Заволићете и ви временом. То вам гарантујемо часном живозидском.

0 коментара: